top of page
Illustrated Dinner

LESPAKKET & KERNTITELS KINDERBOEKENWEEK
2022  2021

Complete pakketten waarin je in een handomdraai de Kinderboekenweek op school organiseert!

Gi-ga-groen! 

Kinderboekenweek 2022

 

Belangrijker dan ooit, het bewust zijn van de natuur om ons heen! Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben je juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Wil je alles leren over planten, bloemen en kruiden? En ben je benieuwd hoe je de natuur en het klimaat een handje kan helpen? Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden.

 

Een comité stelde een lijst samen met titels die passen bij het thema Gi-ga-groen. Deze titels staan centraal tijdens de campagne en in de lessen van de Kinderboekenweek 2022.

 

Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. Kom daarna mee naar buiten. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

Per leeftijdsgroep hebben wij 5 boeken geselecteerd die perfect aansluiten bij het thema.

Kinderen met rugzakken

WORDEN WAT JE WIL

Kinderboekenweek 2021

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt.

 

Beroepen als astronaut, dokter of kok. Kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber.

 

Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Per leeftijdsgroep hebben wij 5 boeken geselecteerd die perfect aansluiten bij het thema.

happy-emotional-child-jumps-yellow-background-ss.jpg
bottom of page