top of page
Abstract Watercolor Drawing

LEZING LEESBEVORDERING OP SCHOOL

Hoe krijg ik mijn team mee met de leesbevordering op school? Tijdens deze lezing geeft De Kleine Kapitein veel tips en trucs om je collega's enthousiast te maken voor het kinderboek. Ook is er tijd om vragen en problemen voor te leggen.

LEESPLEZIER BEVORDEREN

In regio Rotterdam hebben we veel ervaring opgedaan in het helpen en begeleiden van scholen met de leebevorderingsplannen. Dat lezen en zeker leesplezier belangrijk en misschien wel het allerbelangrijkste is voor veel scholen is een uitgemaakte zaak.

 

Zo zijn we bijna tien jaar nauw betrokken geweest bij het project 'Lang zullen we lezen' in Kralingen Crooswijk. Eén van de dingen die we hier hebben geleerd is dat een leescoördinator alleen niet voldoende is.

At the Library
Raising Hands

WAT BELANGRIJK IS

Het is heel belangrijk je team, directie en bestuur mee te krijgen in de leesbevordering. Zorg dat er structureel tijd en geld beschikbaar is voor leesplezier.

 

Tijdens de lezing geven we veel tips en trucs om je collega's enthousiast te maken voor het kinderboek. Ook is er tijd om vragen en problemen voor te leggen. Want ga er niet vanuit dat elke basisschoolleerkracht gek is op kinderboeken en voorlezen.

PRAKTISCH

De lezing wordt gehouden door Daniël Albering, eigenaar van Kinderboekenwinkel De Kleine Kapitein in Rotterdam en de Groningse Kinderboekhandel. Hij verzorgt al jaren workshops en lezingen over het stimuleren van lezen bij kinderen en leerkrachten.

DUUR 1 uur

KOSTEN €180, exclusief reiskosten

AANVRAGEN Neem contact op met De Kleine Kapitein op 010-4124750 of 06-53880141

bottom of page