top of page
Stokke Brand Store Rotterdam Interior (2).jpg

STOKKE

Velen van ons zijn groot geworden op de Tripp Trapp van Stokke. Al jarenlang zijn wij fan van deze Noorse fabrikant van kindermeubelen en accessoires.

 

Naast kinderstoelen zijn er kinderwagens en richten we ook met veel plezier jullie hele kinderkamer in. 

DUURZAAM

Hoogwaardige, duurzame materialen en meegroei-functionaliteit

PRAKTISCH

Lange levensduur, soms zelfs generaties lang

FLEXIBEL

Veel meubelen groeien mee met je kindje

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR JE BABY

Stokke is een Noorse onderneming die wereldwijd bekend staat om haar hoogwaardige producten voor kinderen. Al decennialang koppelen ze hun passie voor Scandinavisch design aan de creativiteit om het alledaagse links te laten liggen. Ze maken daardoor prachtige producten die de onderlinge band in een gezin versterken.

Met zelfvertrouwen kun je de hele wereld aan! Bekijk de video.

Stokke® Xplory®X Signature

Stokke breidt haar wereldberoemde kinderwagen collectie uit met de Stokke® Xplory®X Signature

Ontdek samen de wereld, in stijl

 

Stokke, het Scandinavische merk van luxe en tijdloze kinderproducten, onthult de nieuwste toevoeging aan zijn wereldberoemde Xplory® productlijn: de Stokke® Xplory® X Signature.

De Signature heeft dezelfde tijdloze en hoogwaardige uitstraling als de originele Xplory® kinderwagen, maar is verfraaid met een volledig zwart frame met een luxe matgouden onderstel en goudkleurige logo's op de opvallende zwarte kap. Resultaat? Een elegante, maar toch subtiele afwerking.

Met nieuwe accessoires* zoals de stijlvolle zwarte verzorgingstas kunnen moeders over de hele wereld hun liefde voor stijl uiten, ook al maken ze met hun kleintje slechts een rondje door het park. Naast de verzorgingstas is er ook een nieuwe reiswieg voor de Stokke® Xplory® X Signature verkrijgbaar.

 

Elegant, functioneel en duurzaam 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Stokke bij jou op het kinderdagverblijf, de instelling of op school? Stuur ons een berichtje! 

Bedankt voor de bericht! Je hoort snel van ons!

bottom of page